Menu

Dennis Hjort ny cheftræner i Boldklubben Posten

image Dennis Hjort i midten, flankeret af næstformand Mads Medelbye og formand Casper Falkenberg
Casper Falkenberg
29. juni 2021 kl. 22:47
Boldklubben Posten opruster til den kommende sæson

Det er os en meget stor glæde at vi kan meddele at Dennis Hjort fra 1. Juli 2021 er ny cheftræner i Boldklubben Posten.

Dennis kommer til klubben med over 25 års erfaring som træner. 19 af de år som ungdomstræner i Ubberud, B1913, Dalum, TPI, OB, OKS, Korup og SSV Højfyn. De seneste 7 år med seniortrænererfaring på serie 1 og 2 niveau i TPI, OKS, KFUM, og SSV Højfyn. Han har desuden været assistenttræner i Albaniserien i SSV Højfyn, sportschef og transitionstræner i TPI og First Team Coach i B1909.

Det er et imponerende fodbold CV at Dennis har med sig. Så det er bestemt en utroligt erfaren og stadig ung mand vi har hentet til Boldklubben Posten. Dennis er trods det flotte CV kun 40 år, arbejder til dagligt som folkeskolelærer og er bosiddende i Bolbro.

Vi ser Dennis som en fremtidens træner som formår at favne de unge og de erfarne spillere. Dennis har stor erfaring med at udvikle unge spillere, skabe et motiverende miljø, fokus på mandskabspleje og det vigtige fællesskab i en trup. Og med ca. 70 spillere på vores 3 åbne hold så er der et stort potentiale for succes.

Klubben og den nye cheftræners ambitioner er at vi skal være med i den øvre del af serie 2 og på sigt være med omkring oprykning til serie 1. Vi ser alle frem til at få en, på flere områder, mere stabil sæson hvor fokus kan være på fodbold og fællesskabet i vores klub.

Dennis Hjort udtaler om samarbejdet: ” Først og fremmest har jeg opfattet Boldklubben Posten som en klub med nogle gode rammer for et socialt og sportsligt stærkt fællesskab meget centralt i Odense. Der er en god mængde seniorer som har valgt at spille fodbold i Boldklubben Posten og det er et godt udgangspunkt. Jeg havde et godt indtryk af Klubbens repræsentanter, som i den grad solgte ideen om det stærke fællesskab, men som også sportsligt både på spiller og ledelsessiden, ønskede at finde én som kunne give dem et step opad. Jeg glæder mig meget til at komme igang med opgaven om en måneds tid.”

Træningsopstart er tirsdag d. 27. Juli. Vi starter med at træne som en samlet åben trup. Og vi planlægger træningskampe i de efterfølgende weekender og evt en hverdagskamp. Turneringen starter omkring 13. August.

Velkommen til Dennis, god sommer til alle og så glæder vi os til at se jer igen 27. Juli kl. 18.30

Med venlig hilsen

Boldklubben Posten bestyrelsen