Menu

Nytårsgave til Boldklubben Posten

image Pengene skal bruges til anskaffelse af nye omklædningsrum
Formand Casper Falkenberg
29. december 2021 kl. 15:24
450.000 kr. tildelt Boldklubben Posten

Julen er sammen med fodboldsæsonen lagt bag os, 2021 rinder ud og et spændende år 2022 står klar på den anden side af nytåret. Og 2022 bliver uden tvivl et år med mange fantastiske begivenheder som I alle kan se frem til.

Sportsligt har vi hele 4 seniorhold som spiller om oprykning. Hold 1 til serie 1, hold 6 og 7 til serie 2 og hold 8 til serie 3. Hold 2 og hold 5 skal kæmpe for at blive i serie 3. Og hold 3 og 9 i serie 4 kan spille frit, og nyde foråret. Så kom og støt holdene i deres kampe!

Vores flagskib, nærmere betegnet hold 1, har som tidligere annonceret fået en ny næstkommanderende/assistenttræner i Thomas Semrau Jensen, så vores kaptajn/cheftræner Dennis Hjort får den støtte han har brug for til at styre os mod serie 1 oprykning. I skrivende stund arbejdes der desuden på evt. at få tilknyttet en målmandstræner.

Den helt store begivenhed er Boldklubben Postens 80 års fødselsdag den 2. Maj 2022. Det vil blive fejret behørigt. Medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og venskabsklubber vil blive inviteret til at fejre den store dag.

Vi vil i 2022 gentage sommerfest-succesen med madvogn og fadølsanlæg. Dato fastsættes snarligt. Men det forventes at blive i Juni eller August.

På teknologisiden er vi med på topniveau. Fordi vi til foråret skal indvie vores nye LED-måltavle med spillerintro og kampfakta. Men det stopper ikke der. Bestyrelsen er gået all-in og har bestilt et VEO kamera i luksusudgaven med alle features og med en 7,3 meter stander. VEO-kameraet kan Live-streame via DBU-app, vise highlights, heatmaps og 2D map, momentum-grafer, statistikker og kan bruges af alle hold i BK Posten.

Facilitetsmæssigt ser vi frem til at kunne nyde synet af de flotte nye facader på vores klubhus, som om aftenen vil stå fuldt oplyst i mørket som en ledende stjerne på himlen.

Sidst men ikke mindst, og faktisk nok den største nyhed i BK Postens historie. Nytårsgaven til Boldklubben Posten! Vi har i vores 2. forsøg fået tildelt en bevilling på svimlende 450.000 kr. fra Odense Kommune til anskaffelse af 2 nye omklædningsrum med bad og toiletter. Bevillingen bringer os utroligt tæt på at være i stand til at finansiere de nye faciliteter. Restbeløbet skal vi nok få skaffet, når vi har fået armene ned og til tasterne igen!

De nye omklædningsrum giver os mulighed for at afvikle 2 kampe samtidigt, dermed flere kampe på samme dag. Det kan være med til at skabe større fællesskab i klubben på tværs af holdene. Og vi kan tilbyde et forhåbentligt kommende damehold eget separat omklædningsrum. Henvendelser modtages gerne 😉

Vi ønsker alle medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere et fantastisk godt nytår 2022.

Med venlig hilsen

Boldklubben Posten bestyrelsen

Luk