Menu

Thomas Semrau Jensen ny serie 2 assistenttræner i Boldklubben Posten

image Thomas er klar til rollen som assistenttræner for Dennis Hjort
Formand Casper Falkenberg
10. december 2021 kl. 13:55
Thomas ser frem til en spændende sæson
Som et lyspunkt i vintermørket er vi utroligt glade for at kunne annoncere vores nye assistenttræner Thomas Semrau Jensen som tiltræder 1. Januar 2022.
Thomas’ fodbold CV omfatter 15 år som ungdomstræner i klubber som TPI, Dalum IF, OB.
Seniorerfaring med 3,5 år som assistentræner for TPI serie 1, OKS serie 2, KFUM serie 1. Alle 3 steder med Dennis Hjort som cheftræner. Sidst var Thomas selv cheftræner for OKS serie 2, der blev ført i oprykningsspillet på en flot 3 plads efter hold som Marienlyst og B1913 med en flot målscore på plus 26 og 18 point. Så Thomas har flotte resultater med sig.
Thomas er 41 år bor i Odense N, udannet pædagog arbejder til dagligt på en Friskole i Faaborg Midtfyns kommune i deres SFO på fuldtid.
Thomas ser frem til samarbejdet med følgende udtalelse:
“Jeg er stolt over den store interesse, fra Boldklubben Posten ved formand Casper Falkenberg og næstformand Mads Medelbye.”
“Jeg glæder mig meget til at møde spillerne og til igen at danne trænerduo med Dennis Hjort og fortsætte vores gode samarbejde i Boldklubben Posten.”
“Jeg vil gå ydmygt til opgaven og ser frem til at jeg kan dele ud af mine erfaringer og videreudvikle holdet i en positiv retning. Boldklubben Posten er med i oprykningsspillet til serie 1, så det er en udfordrende og spændende opgave vi sammen skal igang med.”
Tag godt imod Thomas
Nicolai Jensby vil stadig være tilknyttet klubben og holdet som fodboldkonsulent.
Med venlig hilsen
Boldklubben Posten bestyrelse