Menu

Boldklubben Posten fejrer 80 års fødselsdag

image Flotte gaver! Tusind tak for dem alle.
Formand Casper Falkenberg
02. maj 2022 kl. 16:23
En fantastisk dag i klubben historie

Boldklubben Posten blev stiftet d. 2. maj 1942 af postmedarbejdere i Odense-området. Det hele startede med et fodboldhold, men der kom med tiden flere sportsgrene til såsom håndbold, bordtennis, badminton, bowling og dart.

I dag huser foreningen mange fodboldhold - ét U19-hold, 10 seniorhold, ét oldboyshold og ét veteranhold. Derudover har foreningen også stadig medlemmer, der spiller badminton samt et Yoga-hold for seniorer. Alt i alt havde Boldklubben Posten 271 mænd og kvinder som aktive medlemmer i 2021 fordelt fra ungdomsspillere til seniorer.

Den 30. april fejrede foreningen sin 80-års fødselsdag med manér. Boldklubben er i fremgang på medlemstal, faciliteter og ambitioner. Sammenhold og sunde interesser var med til at skabe klubben for mere end 75 år siden. Et grundlag og en historie som bestyrelsen og medlemmerne værner om den dag i dag.

Bestyrelsen og de frivillige arbejder hårdt for at Boldklubben Posten forbliver relevant og tidssvarende i forhold til det samfund som omgiver foreningen. Der er lagt store kræfter i opgradering af faciliteter og i nærmeste fremtid håber klubben på at der står to nye omklædningsrum og en udestue klar til medlemmerne. Håbet er at faciliteterne kan skabe endnu større mulighed for social aktivitet, mangfoldighed og øget sammenhængskraft i foreningen.

Bestyrelsen, klubbens tidligere og nuværende medlemmer, sponsorer og andre samarbejdspartnere var med til at fejre klubbens 80-års fødselsdag. En dag hvor vi fik fejret en forening i fremgang med en progressiv bestyrelse, engagerede medlemmer og gode samarbejdspartnere.

Tak for gaverne, tak til alle som deltog og var med til at gøre dagen fantastisk.

Luk