Fremtid - BK Posten på vej frem

image Nye baner i 2020

Der er spændende tider på vej for klubben. Vi har i 2020 fået vores egen vintertræningsbane med lysanlæg.

Vores kampbane er blevet opdateret og anlagt med en ny placering. En placering med perfekt mulighed for eksponering af vores sponsorer. Nye flotte spillerbokse er første skridt mod et imponerende stadion. Næste skridt er opsætning af bander og hegn om banen. Og drømmen er en tribune til vores trofaste tilskuere.

Vores klubhus, som er bygget i 1950, er ikke blevet udvidet eller moderniseret i mange år. Så i 2020 har vores bade- og toiletfaciliteter gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu flotte og tidssvarende.

Vi har flere projekter igang som blandt andet indebærer en tilbygning på 60 kvm, med 2 nye omklædningsrum inkl. baderum og toiletter. Klubben vil så bestå af 3 længer, og mellem længerne vil vi etablere en 65 kvm udestue til anvendelse både sommer og vinter. Materialerne til den ligger klar!

Så BK Posten går en spændende fremtid i møde, med faciliteter, beliggenhed og et fællesskab som er unikt.

Boldklubben Posten – en klub i fremdrift!

Klubnyt 15. juni kl. 17:47
Palle Rasmussen ny cheftræner i Boldklubben Posten Ny cheftræner og assistenttræner præsenteret